Beschrijving

Mitsubishi SRK63ZR-WF Wit met WiFi 6,3kW

De Mitsubishi SRK63ZR-WF Wit met WiFi is een krachtig 6,3 kW single split wandmodel airconditioner van Mitsubishi Heavy Industries, speciaal ontworpen voor grotere ruimten. Dankzij zijn brede behuizing en sterke luchtstroom is deze unit ideaal voor het effectief en vrijwel geruisloos koelen of verwarmen van grotere woonkamers, kantoren of commerciële ruimtes.

Belangrijke Kenmerken en Voordelen:

  1. Krachtige Luchtstroom: De SRK63ZR-WF is voorzien van een sterke luchtstroom die grote ruimtes efficiënt kan koelen of verwarmen. Hierdoor wordt het comfortniveau in de gehele ruimte verbeterd.
  2. Gebruiksvriendelijke Afstandsbediening: Wordt geleverd met een draadloze infrarood afstandsbediening met grote, duidelijk gemarkeerde knoppen, zodat u eenvoudig instellingen zoals temperatuur, ventilatorsnelheid, en verwarmings- of koelmodus kunt aanpassen.
  3. Energiezuinige Opties: De eco-modusinstelling biedt een mogelijkheid om het energieverbruik te minimaliseren, wat resulteert in lagere energiekosten en een duurzamer gebruik.
  4. Weektimer: Met de weektimer kunt u de airconditioner voor elke dag van de week individueel programmeren, zodat het apparaat alleen werkt wanneer het nodig is, wat het energieverbruik verder optimaliseert.
  5. Stille Modus: De stille modus zorgt voor een gereduceerd geluidsniveau, ideaal voor ‘s nachts of in omgevingen waar stilte belangrijk is.
  6. Geschikt voor Grotere Ruimten: Door zijn hogere capaciteit van 6,3 kW is deze airconditioner zeer geschikt voor grotere ruimten, en biedt het een effectieve klimaatregeling in zowel commerciële als residentiële omgevingen.

De SRK63ZR-WF biedt een uitstekende combinatie van krachtige prestaties, gebruiksgemak en energie-efficiëntie, waardoor het een ideale oplossing is voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat in grotere ruimten.

Specificaties Mitsubishi SRK63ZR-WF 6,3kW

 

De grote van uw airco bepalen

Weet u niet precies hoeveel kW airco u nodig heeft voor het gewenste resultaat in bijvoorbeeld uw woonkamer en/of slaapkamer? Via onze Rekenhulp kunt u alvast een richtlijn berekenen. Onze medewerkers denken graag met u mee, zodat we een passende offerte voor u kunnen maken. Zij bespreken met u de situatie en zullen dan ook rekening kunnen houden met eventuele (externe) factoren.

Airconditioning inclusief montage?

Wij van RW-Airconditioning staan graag voor u klaar. We hanteren voor een standaard montage een vaste prijs, maar we bespreken samen met u uw situatie en maken een offerte die bij u past. Door uw wensen duidelijk met u door te nemen, voorkomen we onverwachte verrassingen voor zowel u alsook voor onszelf. Wat er onder een standaard montage valt, kunt u hier lezen.

Garantie:

U bent, als gebruiker, verantwoordelijk voor de uitvoering van installatie en onderhoud door gecertificeerd personeel/gecertificeerde bedrijven. Met onze STEK-gecertifeerde monteurs bent u verzekerd van een professionele montage en onderhoud, alsook het behoud van de fabrieksgarantie. Meer informatie over de (fabrieks-)garantie leest u via de link: Garantie 

*) Subsidiabel volgens EIA